lørdag den 12. oktober 2013

Endeligt weekend

Hej alle, en travl uge er overstået og vi nyder nu weekenden. 3 hårde arb.dage er klaret - først onsdag med voksendag, hvor voksne fra nær og fjern kom med alt muligt forskelligt og vi allerede havde egne patienter indenfor 1/2 time. Torsdag børnedag, hvor der kom alt fra børn på få mdr til 15-årsalderen. Nogle meget syge og andre helt raske - forældrene vidste bare ikke at 3 mdr gamle børn ikke kan stå! Begge dage var vi også på afdelingerne og behandle indlagte.
I dag stod den så på stuegangsrunder på børne-afdelingen og ortopædkirurgisk herre og dameafd. Det var anderledes. Frakturer blev behandlet med traktion dvs at binde en tung pose på et brækket ben og lade den 4-årige ligge der i 6-8 uger. Der lå de så på rad og række. Der var også mange inficerede sår efter indgreb, og de blev renset ved at gnide hårdt i dem med alkohol, mens patienterne skreg. Der er voldsomt mange ofre fra trafikuheld. Ikke mærkeligt da vi er ved at blive kørt ned flere gange dagligt.
Vi nyder fritiden. Oplever byen og maden hernede er fantastisk. Folk er søde og de er begyndt at kende os, når vi går til /fra arbejde. Og lejligheden med hotelpersonalet mm fungerer så fint. Indtil videre har vi kun brugt køkkenet til morgenmad - de resterende måltider spises ude.
Imorgen skal vi først holde møde med den norske fys hernede og så tager vi til Jambiani syd-øst på øen, hvor vi har lejet en bungalow på stranden. Så skal der bades og soles til på mandag, da det er helligdag den dag, så weekenden blir lidt længere. Og det skal nydes.
Vi har lidt problemer med at lægge billeder op på bloggen, men håber vi får løst det snart. Vi vil nyde livet og skrive igen i næste uge. Mange hilsener!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar